Onze Cd’s

In 2001 verscheen onze 1ste CD met als titel: WEST ZUID WEST met een knipoog naar het liedje West Zuid West van Ameland, maar ook naar de ligging van Ugchelen t.o.v. Apeldoorn. De 2de CD NIET TE STUITEN verscheen in 2003. Onze 3de CD: EEN HAND AAN HET ROER presenteerden wij in 2007 tijdens een uitverkocht concert in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. In 2008, het jaar van ons 10 jarig bestaan, hebben wij een 4de CD uitgebracht, met als titel: EEN DRUPPELTJE MAG BEST. De liedjes op deze CD zijn een compilatie van alle Nederlandstalige liedjes van onze eerste 3 CDs. Op onze nieuwste, en dus 5e CD, staan allemaal liedjes die nog niet op een van onze eerdere CDs zijn uitgebracht.

West-Zuid-West

Deze welluidende  titel van de Premiere-CD van het Sokkenbuurtmannenkoor  is afgeleid  van  het  alom  bekende  lied: West-Zuid-West  van Ameland, Ugchelen  is  een  klein dorp op  de Veluwe,  dat  West-Zuid-West  van Apeldoorn  ligt,  Waardoor  er  snel een titel voor de eerste CD was gevonden.

Niet te stuiten

Is de tweede CD van het Sokkenbuurtmannenkoor uit Ugchelen. Deze CD is uitgebracht ter ere van het 5 jarig bestaan van ons koor. Na het sukses van de eerste CD , zit het koor nog steeds in de lift. Het aantal optredens blijft sterk groeien, waardoor hier zelfs enig perk en paal aan gesteld moest worden. Al met al kun je rustig zeggen, het koor is eigenlijk niet te stuiten, waarmee er tevens een prachtige titel voor onze jubileum CD was ontstaan

Een Hand aan het Roer

Is alweer de derde CD van ons koor.

Een druppeltje mag best

Deze CD bevat een compilatie van Nederlandstalige nummers uit onze eerdere Cd’s

Aan boord zijn wij gelijk

Op deze nieuwe, en dus 5e CD, staan allemaal liedjes die nog niet op een van onze eerdere CDs zijn uitgebracht. Uit ons recente repertoire hebben wij een selectie van liedjes gekozen, waarvan wij vinden dat daarmee het beste te horen is waar ons koor op dit moment mee bezig is.

Hierboven kun je korte stukjes beluisteren van deze CD’s op Spotity. Wil je de nummers helemaal horen dan kun je of de CD kopen of inloggen op Spotify, Deezer of Apple Music om de CD’s helemaal te beluisteren..

De meeste CD’s zijn inmiddels uitverkocht maar van “Aan boord zijn we gelijk”zijn nog een aantal exemplaren te koop.

Hieronder een aantal liedje van onze CD’s