Kerstoptredens vol warmte en muzikale vreugde

Vandaag was ons derde kerstoptreden en het was een groot feest! Op vrijdag 22 december kwamen we samen bij Bospaviljoen Het Leesten voor een lichtjeswandeling. Ondanks wind en regen genoten de bezoekers, en met een grote opkomst werd het een geweldige avond.

De wandeling van 2 kilometer door de natuur leidde ons naar het paviljoen, waar de aanwezigen werden getrakteerd op kerstmuziek. Een blazersensemble en ons eigen Sokkenbuurt Zeemanskoor zorgden voor vrolijke klanken. Ondanks een kleinere bezetting door Corona brachten we met enthousiasme ons repertoire. Het was echt een geslaagd optreden!

‘Three down, one to go’… en dan is het zover! Kerstavond staat voor de deur, en we hebben de eer om de Kerstnachtdienst van de Bronkerk met onze muziek te verrijken. We kijken ernaar uit om deze speciale avond met jullie te delen.

In deze tijd van samenzijn en warmte willen we jullie allemaal een vrolijk kerstfeest wensen. Moge deze feestdagen gevuld zijn met liefde, vreugde en harmonie. Geniet van het gezelschap van dierbaren, de melodieën van kerstmuziek en de magie van het seizoen. Kerst is een tijd van delen en verbinden, en we zijn dankbaar dat we hebben mogen bijdragen aan de feestvreugde.

Namens het Sokkenbuurt Zeemanskoor wensen we jullie een onvergetelijk en vrolijk kerstfeest toe!