Sokkenbuurt Zeemanskoor
Opgericht 28 december 1998
Uut Ugchelen
Het was een mooi lustrumfeest ! Ondanks   dat   de   weergoden   ons   dit   jaar   niet   zo   gunstig   gezind   waren   hebben   de   15   koren   een   fantastisch resultaat   laten   zien.   Juryvoorzitter   Wil   Kosterman   zei   bij   de   prijsuitreiking   Een   winnaar   kiezen   uit   alle   winnaars van de afgelopen 15 jaar was geen gemakkelijke taak. Het niveau dit jaar lag heel erg hoog. De   winnaars   van   dit   jaar   zijn:   De   gouden   zuidwester   en   de   lustrumprijs   is   gewonnen   door   Zeemanskoor Rumor   di   Mare.   De   zilveren   zuidwester   ging   naar   het   Sokkenbuurt   Zeemanskoor   en   de   bronzen   zuidwester naar   het   Viswijvenkoor   Dulle   Griet.   De   Rabobankpublieksprijs   werd   gewonnen   door   het   Shantykoor   Onder Zeil.