Sokkenbuurt Zeemanskoor
Alleen voor leden
Uut Ugchelen

"Eén Hand aan het Roer"

Is alweer de derde CD van ons koor.

CD3: " Eén Hand aan het Roer"

"Niet te Stuiten"

Is de tweede CD van het Sokkenbuurtmannenkoor uit Ugchelen. Deze CD is uitgebracht ter ere van het 5 jarig bestaan van ons koor. Na het sukses van de eerste CD , zit het koor nog steeds "in de lift". Het aantal optredens blijft sterk groeien, waardoor hier zelfs enig "perk en paal" aan gesteld moest worden. Al met al kun je rustig zeggen, het koor is eigenlijk "niet te stuiten", waarmee er tevens een prachtige titel voor onze jubileum CD was ontstaan.

CD2: "Niet te Stuiten"
CD1: "West Zuid West"

"West-Zuid-West"

Deze welluidende titel van de Première-CD van het Sokkenbuurtmannenkoor is afgeleid van h, Ugchelen is een klein dorp op de Veluwe, dat West-Zuid-West van Apeldoorn ligt,et alom bekende lied: West-Zuid-West van Ameland. Immers waardoor er snel een titel voor de eerste CD was gevonden.

Voor meer informatie over de CD’s klik op de hoes

In 2001 verscheen onze 1ste CD met als titel: “WEST ZUID WEST” met een knipoog naar het liedje “West Zuid West van Ameland”, maar ook naar de ligging van Ugchelen t.o.v. Apeldoorn. De 2de CD “NIET TE STUITEN” verscheen in 2003. Onze 3de CD: “ÉÉN HAND AAN HET ROER” presenteerden wij in 2007  tijdens een uitverkocht concert in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. In 2008, het jaar van ons 10 jarig bestaan, hebben wij een 4de CD uitgebracht, met als titel: “ÉÉN DRUPPELTJE MAG BEST”. Deliedjes op deze CD zijn een compilatie van alle Nederlandstalige liedjes van onze eerste 3 CD’s. Op onze nieuwste, en dus 5e CD, staan allemaal liedjes die nog niet op één van onze eerdere CD’s zijn uitgebracht.

CD4: " Eén druppeltje mag best"

"Eén druppeltje mag best"

Deze CD bevat een compilatie van Nederlandstalige nummers uit onze eerdere CD’s

CD5: " Aan boord zijn wij gelijk"

"Aan boord zijn wij gelijk"

Op deze nieuwe, en dus 5e CD, staan allemaal liedjes die nog niet op één van onze eerdere CD’s zijn uitgebracht. Uit ons recente repertoire hebben wij een selectie van liedjes gekozen, waarvan wij vinden dat daarmee het beste te horen is waar ons koor op dit moment mee bezig is.